Speciaal voor jou! Zoek, vergelijk en bespaar direct op duizenden fashion en home items van meer dan 900 top retailers en merken. 

 


Over ons


Bazaar.nl is onderdeel van het in 2016 opgerichte BAZR Shopping Network. In 2020 heeft BAZR het shopping en publishing netwerk uitgebreid naar Duitsland, UK, Spanje en Nederland! Met de overname van diverse fashion, travel en lifestyle publishers hebben wij ons netwerk in Nederland laten groeien naar een maandelijks bereik van ruim 7 miljoen unieke bezoekers.

Met ons shopping platform Bazaar.nl werken wij samen met meer dan 900 top retailers en merken om je een verscheidenheid aan mode en home & deco artikelen op één handige plek aan te bieden. Daarnaast hebben wij regelmatig exclusieve samenwerkingen en deals met merken en retailers waardoor jij met extra veel voordeel kan shoppen! Zo zijn onze “Outlet super SALE dagen” in Duitsland en Nederland een terugkerend succes waarbij wij exclusief samenwerken met de grootste outlet centra van Europa.

Daarnaast bestaat ons publishing netwerk uit een tiental online inspiratie magazines welke onderzoeken, inspireren en tips geven in  10.000+ artikelen. Onze redactie schrijft dagelijks over fashion, lifestyle, electronica, huishoudartikelen, sport en travel. Deze websites werken individueel maar geven ook ondersteunend zoekverkeer aan onze shoppings platformen zoals o.a. Bazaar.nl


Samenwerkingen


Zie je een mogelijkheid tot een samenwerking? Leuk! Wij staan open voor elke type samenwerking en bespreken graag de mogelijkheden met jou. Ben je publisher of vertegenwoordig je een merk of webshop? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!


 

Copyright © 2024 Bazaar.nl - BAZR Shopping Network B.V. - Alle rechten voorbehouden.